Anoniem SMS | Anti spam beleid

NepSms heeft de regelgeving rondom de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Wij proberen ten alle tijden spam te voorkomen. NepSms zal gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.
Wij van nepsms sturen gratis tips, trucs en technieken nadat een inschrijver zich via de nieuwsbriefpagina zich “double optin” heeft bevestigd.
Onder spam wordt verstaan: grote hoeveelheden e-mail versturen aan iemand die hier niet expliciet om hebben gevraagd. De e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar iemand die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geldt voor zowel consumenten als voor bedrijven).

Stuur een anoniem SMSje!
Hilariteit, succes en plezier verzekerd!

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Stuur een anoniem smsje versturen aan:

Naar nummer:

Naar nummer:

Anonieme afzender:

Het SMS-bericht:

Er zijn nog 160 tekens over.

Geen inspiratie voor een leuke tekst of idee voor een grap om iemand in de maling te nemen? Kijk dan tussen onze unieke voorbeeld SMSjes. Wij hebben al een aantal grappige ideeën verzameld!
Hilariteit en succes verzekerd! Het werkt altijd!

#   Hoe het werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je het smsje wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender. Dit kan zowel een naam als nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

Stuur nu een anoniem sms via onze website.

Het versturen van een anoniem sms via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anoniem SMS hoeft niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anoniem SMS dienst.

Wij hanteren een anti spam beleid.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anoniem SMS is eenmalig per verstuurde SMS.