Anoniem SMS | Over Ons

Toen wij jaren geleden in aanraking kwamen met een telefoondienst die mensen per telefoon in de maling nam merkten wij dat veel mensen dit hartstikke leuk vonden. Om deze reden vonden wij het fijn deze anonieme dienst via het internet te gaan aanbieden. Inmiddels bestaat de website al weer vele jaren met groot succes. Wij hopen dat u net zoveel plezier aan onze dienst beleefd als wijzelf zodra ook u iemand anoniem in de maling gaat nemen via SMS. Wij wensen iedereen heel veel plezier met onze anonieme sms dienst!

Verstuur een SMSje!
Hilariteit, succes en plezier verzekerd!

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Een anoniem smsje versturen naar:

Naar nummer:

Naar nummer:

Anonieme afzender:

Het SMS-bericht:

Er zijn nog 160 tekens over.

Geen inspiratie voor een leuke tekst of idee voor een grap? Kijk dan tussen onze unieke voorbeeld SMSjes. Wij hebben al een aantal grappige ideeën!
Hilariteit en succes verzekerd!

#   Hoe het werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je het smsje wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender of telefoonnummer. Dit kan zowel een naam als nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze anoniem sms dienst.

Stuur nu een anoniem sms via onze website.

Het versturen van een anoniem sms via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anoniem SMS hoeft niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anoniem SMS dienst.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anoniem SMS is eenmalig per verstuurde SMS.