Anoniem SMS | Nieuwsbrief

Altijd al op de hoogte willen blijven van de allernieuwste trends op het gebied van SMS en bellen? Schrijf u hieronder dan in op onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief werkt volgens het zogenoemde optin principe. Dat houdt in dat u na inschrijving een email ontvangt die u dient te bevestigen door op een link te klikken. Zo weten wij dat u ook echt de nieuwsbrief wilt ontvangen en niet een onbekende die uw emailadres heeft opgegeven. Let hierbij ook op uw spam-folder, soms komt de mail hier onterecht in aan.
Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van nepsms en hoe en wat de laatste trends zijn in anoniem sms en bellen. Wij hanteren een antispam beleid die u via deze link kunt doorlezen.

Wil u een anoniem sms versturen dan kan dat via onze homepage.

Wil u een anoniem sms versturen dan kan dat via onze homepage

#   Hoe anoniem sms werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je het smsje wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender of telefoonnummer. Dit kan zowel een naam als nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend deze volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze anoniem sms dienst.

Stuur nu een anoniem sms via onze website.

Het versturen van een anoniem sms via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anoniem SMS hoeft niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anoniem SMS dienst.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anoniem SMS is eenmalig per verstuurde SMS.