Anoniem SMS | Contact opnemen

Contact opnemen met nepsms.eu? Stuur ons een email door op deze link te klikken. Wij zullen u dan ze spoedig mogelijk antwoorden over uw vragen, opmerkingen of anderzijds. In de maling genomen door iemand en u wilt hier meer over weten? Onze dienst is volledig anoniem, ook wij weten niet wie u een anoniem sms heeft gestuurd. Heeft u een vermoeden wie het geweest zou kunnen zijn? Dan kunt u hem terugpakken door hieronder zelf een anoniem sms aan diegeen te sturen.
Een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer uzelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

Verstuur een anoniem SMSje!
Hilariteit, succes en plezier verzekerd!

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Een anoniem smsje versturen naar:

Naar nummer:

Naar nummer:

Anonieme afzender:

Het SMS-bericht:

Er zijn nog 160 tekens over.

Geen inspiratie voor een leuke tekst of idee voor een grap? Kijk dan tussen onze unieke voorbeeld SMSjes. Wij hebben al een aantal grappige ideeën!
Hilariteit en succes verzekerd!

#   Hoe het werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je het smsje wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender. Dit kan zowel een naam als een nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

Stuur nu een anoniem sms via onze website.

Het versturen van een anoniem sms via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anoniem SMS hoeft niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anoniem SMS dienst.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anoniem SMS is eenmalig per verstuurde SMS.