Anoniem SMS | Eerder verschenen algemene artikelen

Regelmatig verschijnen er korte artikelen op onze site die te maken hebben met anoniem SMS in de brede zin. Hier volgt een overzicht van alle eerder verschenen artikelen. Heeft u zelf een verhaal of artikel over anoniem sms of bellen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Indien de tekst goed is geschreven en het past binnen onze content dan plaatsen wij uw artikel wellicht op onze website.

Eerder algemene verschenen artikelen:

Anonieme SMS versturen

Anoniem-smsen

Anonieme-sms

Grappige-smsjes

Anoniem-sms

Verstuur een anoniem SMSje!
Hilariteit, succes en plezier verzekerd!

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Een anoniem smsje versturen naar:

Naar nummer:

Naar nummer:

Anonieme afzender:

Het SMS-bericht:

Er zijn nog 160 tekens over.

Geen inspiratie voor een leuke tekst of idee voor een grap? Kijk dan tussen onze unieke voorbeeld SMSjes. Wij hebben al een aantal grappige ideeën!
Hilariteit en succes verzekerd!

#   Hoe het werkt:

1. Vul het telefoon nummer in van degeen aan wie je het anoniem smsje wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender of telefoonnummer. Dit kan zowel een naam als een nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend deze volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

Stuur nu een anoniem sms via onze website.

Het versturen van een anoniem sms via deze website kost u slechts €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anoniem SMS hoeft niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anoniem SMS dienst.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze anoniem sms dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anoniem SMS is eenmalig per verstuurde SMS.